Vacatures IT Risk Professionals
Roeland Möller

Hoe kan ik slimme technologie inzetten rondom mijn legacy systemen?

Interview met Roeland Möller - Business Solution Manager FTE Groep

Is er behoefte aan een oplossing die jouw huidige systeem niet direct kan bieden? Is het lastig, of misschien zelfs wel onmogelijk om doelstellingen te halen met het legacy systeem? Voldoet het oude systeem niet meer aan de nieuwe wetgeving? Zijn de kosten te hoog?

Wij geloven dat er best nog wel leven zit in legacy systemen. Mits hier nieuwe technologie op wordt toegepast. Die mogelijkheden zijn er. Door moderne technologie te laten samenwerken met oude systemen is het mogelijk om processen te versnellen, klanten beter te bedienen en effectiever te werken.

FTE helpt organisaties bij hun technologie keuze en implementatie. Wij hebben daar een geheel eigen aanpak voor ontwikkeld. Een aanpak die zich niet alleen richt op de inzet van technologische kennis. Maar ook op het begeleiden van de mensen hierin, zodat iedereen dezelfde taal spreekt en we ontwikkeling versnellen. Een aanpak die gericht is op het embedden van de nieuwe werkwijze in de organisatie, zodat medewerkers ook daadwerkelijk gaan werken zoals het beoogd is.

FTE beschikt over kennis van zowel nieuwe technologie, het domein als over methodieken rondom model gebaseerd werken. We leggen daardoor eenvoudig de verbinding tussen business en it. Ben je benieuwd naar onze visie en onze aanpak? Eens vrijblijvend sparren over jouw uitdagingen en ambities? Neem contact op met Roeland.

Wil je dit interview verder delen?

Geplaatst op 25 maart 2020
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

ITRiskcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956