Vacatures IT Risk Professionals
Cyranho Maikoe

Ik kan zelf invulling geven aan mijn rol en hierin verder groeien

Interview met Cyranho Maikoe - IT-auditor bij a.s.r.

Cyranho werkte als IT-auditor bij een Big Four-kantoor, maar hij wilde een functie waar ruimte was voor meer verdieping op IT-audit vakgebied. Die ruimte vond hij bij a.s.r. dankzij de uitgebreide doorgroeimogelijkheden. “a.s.r. heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn ambities binnen het IT-audit vakgebied na te streven. Ik kan zelf invulling geven aan mijn rol en hierin verder groeien.”

Mijn baan
Als IT-auditor houd ik mij vooral bezig met het uitvoeren van onderzoeken binnen bedrijfsprocessen en ICT-systemen. Het uitgangspunt is om het management heldere en realistische adviezen te geven over kwaliteitsaspecten met betrekking tot governance, riskmanagement en beheersing van de IT-omgeving. Daarnaast ben ik ook betrokken in grote verander- en verbetertrajecten binnen het IT-domein en projectorganisaties met een IT-component. Voor mij is het belangrijk dat ik als IT-auditor een betrouwbare gesprekspartner ben voor het management: niet alleen het signaleren, maar ook informeren. Het management moet denken: ‘Hé,  met dit vraagstuk kan ik bij Cyranho terecht.'

De ontwikkelingen op IT-gebied volgen elkaar nauwlettend op. Deze dynamiek spreekt mij persoonlijk aan en ik kan effectief een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteitsverbetering van de organisatie. Daarnaast werken we vanuit Internal audit in multidisciplinaire teams, waardoor je veel leert over verschillende bedrijfsonderdelen. Maar nog belangrijker vind ik dat we als team van elkaar kunnen leren.

Wil je dit interview verder delen?

Geplaatst op 14 mei 2019
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

ITRiskcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.