vergrootglas
Vacatures IT Risk Professionals

Overzicht van nieuws, interviews, rapporten en video's voor IT Risk Professionals

 • Joris Kuilman

  Onze cyber Winston Wolfe

  In gesprek met Joris Kuilman 19-05-2019

  Toen we Joris vroegen met welk filmpersonage hij zijn huidige rol bij EY zou vergelijken, hoefde hij niet eens heel lang na te denken. ‘I’m Winston Wolfe. I solve problems’, citeert hij met een grijns uit zijn favoriete film Pulp Fiction. Het zijn niet de eenvoudigste vraagstukken waar Joris aan werkt overigens; hij is cybersecurity expert en leidt het cybersecurity team.

 • Jaap Nieland

  Snel een hoog kennisniveau bereiken om de juiste keuzes te kunnen maken

  In gesprek met Jaap Nieland 16-05-2019

  In drie maanden gaan we van klantvraag naar expert op een specifiek onderwerp. Met het Forensic team focussen we op crisis en financiële criminaliteit. Dat betekent dat we vaak werken onder behoorlijke druk, en ons toeleggen op onderwerpen die een probleem vormen voor de klant. Om dit goed te kunnen doen moeten we onszelf in korte tijd ontwikkelen tot experts op de gevraagde onderwerpen. Ik vind dat heel uitdagend.

 • Nieuw: ITRiskcarriere.nl

  Nieuw: ITRiskcarriere.nl

  Bron: CareerGuide 15-05-2019
  De risico’s verbonden aan de IT ontwikkeling nemen navenant toe, en daarmee de vraag naar IT Risk professionals; IT Risk Managers, IT Auditors, Information Security Managers en Cyber Security Specialisten. ITRiskcarriere.nl biedt deze professionals een platform.
 • Cover Esther van Luit, Junior Manager Cyber Risk Services

  Esther van Luit, Junior Manager Cyber Risk Services

  Video van Deloitte - 15-05-2019
  Esther van Luit is Manager Cyber Risk Services en adviseert verschillende bedrijven over veilige digitale omgevingen. Daarnaast zet ze zich actief in voor meer vrouwen in de IT door onder meer voorlichting te geven op middelbare scholen.
 • Bart

  Mijn doel: internetcriminelen altijd een stap voorblijven

  In gesprek met Bart 15-05-2019

  Nu criminaliteit zich steeds meer van de straat naar het internet verplaatst, wordt het beschermen van onze klanten steeds belangrijker voor ons als bank. Dat doen we met geavanceerde technologie als big data en machine learning. Maar ook bij het bouwen van nieuwe producten en diensten stellen we security al meteen voorop

 • Cyranho Maikoe

  Ik kan zelf invulling geven aan mijn rol en hierin verder groeien

  In gesprek met Cyranho Maikoe 14-05-2019

  Cyranho werkte als IT-auditor bij een Big Four-kantoor, maar hij wilde een functie waar ruimte was voor meer verdieping op IT-audit vakgebied. Die ruimte vond hij bij a.s.r. dankzij de uitgebreide doorgroeimogelijkheden. “a.s.r. heeft mij de mogelijkheid geboden om mijn ambities binnen het IT-audit vakgebied na te streven. Ik kan zelf invulling geven aan mijn rol en hierin verder groeien.”

 • Cover DNBelicht // Cybercrime #1 2019

  DNBelicht // Cybercrime #1 2019

  Rapport van De Nederlandsche Bank - 13-05-2019
  Hacking, botnets, DDos-aanvallen, mal- en ransomware, het zijn slechts enkele van de vele gezichten van cybercrime. Een vorm van criminaliteit die toeneemt en geavanceerder wordt. De Nederlandse Bank heeft daarom structureel aandacht voor cyberweerbaarheid van financiële instellingen.
 • Erin Otten

  Onze digitale transformator

  In gesprek met Erin Otten 13-05-2019

  Erin adviseert en begeleidt organisaties bij hun digitale transformatie. Er zijn verrassend veel parallellen met zijn favoriete sport. “Ook bij complexe transformaties is de bal niet rond. Het ‘spelverloop’ is hierdoor uitdagend en soms onvoorspelbaar. Net als bij rugby komt het daarom aan op de juiste strategie, krachtenbundeling, samenwerking én wendbaarheid.”

 • Voorkom rampen in je digitale transformatie
 • Cover Deloitte IT Risk - Consultants aan het woord
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

ITRiskcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp